23.3.07

de wereldverbeteraarster 2

Op de stoep ligt een plasje braaksel. Moet aan J. denken die weer zwanger is en is elke ochtend en elke middag misselijk. Ze had gehoopt van niet dit keer maar die hoop is niet ingelost. In de krant staat dat de navelstreng van een baby maar beter niet meteen afgeknipt kan worden. De baby heeft dan minder last van bloedarmoede en ijzertekort.
A. belt. Hij heeft een voorstelling gezien van Elena Simons. Ze noemt zichzelf een wereldverbeteraar. Ze heeft het boek geschreven Pret met Moslims. Ze bedenkt projecten zoals De Burgerbuddy, Sex voor Dieren en Het Blijbedrijf. Ze haalt vuilniszakken open op zoek naar bruikbare spullen, maakt ze schoon en legt ze terug in de schappen van de Bijenkorf voorzien van een prijskaartje. Omgekeerde diefstal, zegt ze.
Ze is een wereldverbeteraarster, zegt ze. Haar website heet www.wonder.nl
J. krijgt een nieuwe baby. Ik zal haar zeggen dat ze de navelstreng niet te snel moeten doorknippen. Dan heeft haar baby een voorsprong.
Ik zal de mensen op de website van Elena Simons wijzen als ze zin hebben om de wereld te verbeteren.
Ik zal tegen A zeggen dat een nieuwe auto een goed idee is. Ik zal hem vragen voorzichtig te zijn. Diesel kan ontploffen en auto's kunnen crashen. A heeft al twee crashes overleefd. Dat kan je ook wel een wonder noemen.



.

Older Post Newer Post

Label Cloud

Search

© no picture please